(*.215.129.251) https://redflame.co.kr/freeboard/26689 조회 수 257 추천 수 5 댓글 7

출처: https://en.wikipedia.org/wiki/Mahakala

Mahākāla is a deity common to Hinduism and Tantric Buddhism.[1] In Buddhism, Mahākāla is regarded as the sacred Dharmapāla ("Protector of the Dharma"), while in Hinduism, Mahākāla is a fierce manifestation of the Hindu god Shiva and the consort of the goddess Mahākālī;[1] he most prominently appears in the Kalikula sect of Shaktism.[2][3][4] Mahākāla also appears as a protector deity in VajrayanaChinese Esoteric, and Tibetan Buddhism[1] (see Citipati), and also in the Chàn and Shingon traditions. He is known as Dàhēitiān and Daaih'hāktīn (大黑天) in Mandarin and Cantonese, Daeheukcheon (대흑천) in Korean, Đại Hắc Thiên in Vietnamese, and Daikokuten (大黒天) in Japanese.

일요일날에만... 직관이 가능합니다 ㅠ 

경기장에서 뵙겠습니다! 수카바티 안양!

ScummoB 2023.03.24 15:06 (*.59.74.206)
    깃발에 진심이신 분 T-T
    기존 깃발도 멋졌는데 점점 더 멋있어지네요
    깃발의 진화과정을 보는것 같아 아주 재밌고 흥미롭습니다!
  • ?
    Lostboy 2023.03.24 15:36 (*.215.129.251) Files첨부 (1)

뉴진스 토끼 fc안양.png

ㅎㅎㅎㅎ 예능으로 뉴진스 토끼 하려다가.... 참았습니다.... ㅎㅎㅎ FC안양은 토끼가 아니기에.... ㅎㅎㅎ

• ?
    사이버냥 2023.03.24 21:50 (*.234.199.170)
    응원가로 ditto라도 불러야할거 같은
    사사이 2023.03.24 22:30 (*.14.207.162)
    와 이건 실물 꼭 보고싶네요 포스가 ㅎㄷ..
  • ?
    Lostboy 2023.03.24 23:15 (*.215.129.251)
    ㅎㅎㅎ 일요일에 뵐께요!!
    FC안양 2023.03.25 08:12 (*.36.10.181)
    저 깃발이 응원석에 있으면 너무 멋있을듯요👍
  • ?
    Lostboy 2023.03.25 16:52 (*.215.129.251)
    ㅎㅎㅎ 감사합니다! 이쁘게 잘 나왔으면 좋겠네요 ㅠㅠㅠ

자유게시판

전체글보기